Gallery Image 4@2x
Gallery Image 5@2x

Professzionális környezet

A szobáink kialakításánál figyeltünk arra, hogy minden rendelkezésre álljon a jó tanuláshoz. Esztétikus megjelenés, kényelmes székek, a témához és tantárgyhoz megfelelő felszerelés, magok, rágcsálnivalók, illetve víz.

Mit is jelent a korrepetálás?

Személyes felkészítés egy adott szintig, illetve folyamatos szinten tartása a tudásnak. Ez a tanulást segítő módszer megnyitja az utat, a tudás és kompetencia fényes új világában a különböző szakterületeken.

A szakterületek azok a tantárgyak, amik általában nehézséget okoznak a tanulóknak. A korrepetálás során eltávolítjuk azokat az akadályokat, amik meggátolják, hogy a tanuló elsajátítsa a tananyagot. 

A rendszeres órákkal stabilizáljuk a tudását.


A foglalkozás eredménye a tanulóknál


- Megnövekedett motiváció jelenik meg nála,

- kudarcoktól mentes lesz a tanulása,

- visszanyeri az önbecsülését és az önmagába vetett hitét,

- megérti a tananyagot és nem lesz számára zűrzavaros többé,

- stressz mentes lesz számára a tanulás, könnyedén veszi majd az akadályokat. 

Boldog gyerek

Célunk, hogy segítsünk a gyerekeknek a tanulásban. Kerüljük a stresszt és a sikertelenséget már gyerekkorban. Ha értik a tananyagot akkor sikeresek lesznek a tantárgyban. Nem fogják rosszul érezni magukat a dolgozatok miatt, vagy csak ha órára kell menniük.

Boldog szülő

Levesszük a szülők válláról a terhet, hogy otthon kelljen a felkészüléssel bajlódniuk és ezzel csökkentsék az értékes szülő - gyerek kapcsolatot.
Nálunk a gyerek elsajátítja a szükséges tananyagot ahhoz, hogy az iskolájában jól teljesítsen így a otthon nem kell a szülőnek tanárrá változnia.


Nagy odafigyelés

A nálunk tanuló gyerekekre nagy figyelemmel tekintünk. Itt minden gyerek egyaránt fontos. Figyelemmel kísérjük a tanulót, illetve alkalmazkodunk sok esetben a személyiségéhez.

Szolgáltatásaink: 


Decemberi 

ajánlat 

Ne maradjon le a kedvezményes ajánlatunkról.

Csomagjaink:

ALAP

 A csomag 4 órát tartalmaz 
(heti 1 óra) 
25.000 

-5 %

23.750 

forint + ÁFA

NORMÁL

A csomag 8 órát tartalmaz 
(heti 2 óra) 
50.000 
-10%

45.000

forint + ÁFA

PRÉMIUM

A csomag 12 órát tartalmaz 
(heti 3 órát) 
75.000
- 15% 

63.750

forint + ÁFA 

Vásároljon most és használja fel jövőre! Most kedvezményesen vehetik meg az órákat, amiket januárban fogunk leszolgáltatni. 


Az ajánlatunk december utolsó percéig tart! Kedvezményes ajánlat vásárlása, illetve szolgáltatásra jelentkezés: Tel.: +3620/218-99-18

Email: delta.t.oktatasi.kozpont@gmail.com


KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁN A DELTA t OKTATÁSI KÖZPONT CSAPATA!

">